Waarom Neessen

“Wij leveren topkwaliteit plantmateriaal met toegevoegde waarde!”

Onze activiteiten gaan verder dan alleen het kweken en leveren van aardbei- en aspergeplanten. Wij bieden als vanzelfsprekend extra toegevoegde waarde als succesvolle partner in de markt.

Neessen aardbei- en aspergeplanten staat voor:

Vakmanschap

Als specialist in aardbei- en aspergeplanten is Neessen continue op zoek naar innovatie en vernieuwing. Wij volgen de marktontwikkelingen en denken met klanten mee.

Passie

Als familiebedrijf zijn de medewerkers van Neessen van jongs af aan betrokken bij het kweken van aardbei- en aspergeplanten, wat resulteert in een zeer gepassioneerd team. Samen staan wij garant voor een succesvolle samenwerking!

Betrokkenheid

Neessen aardbei- en aspergeplanten is vanuit haar passie zeer betrokken met haar klanten en de ontwikkelingen die spelen in de markt. Wij denken met u mee en adviseren waar mogelijk.

Diversiteit

Neessen kweekt een ruim assortiment rassen en typen  aardbei- en aspergeplanten, waardoor kan worden voorzien aan de uiteenlopende wensen en behoeften van onze klanten.

Flexibiliteit

Neessen heeft de kweek van aardbei- en aspergeplanten volledig in eigen beheer, waardoor flexibel kan worden omgegaan met wensen en behoeften van onze klanten.

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak is geen loze kreet voor Neessen. Geen beloftes die niet nagekomen kunnen worden, maar duidelijkheid als betrouwbare partner.

Ervaring

Door jarenlange ervaring heeft Neessen enorm veel kennis en expertise verkregen binnen haar vakgebied, wat resulteert in gewaardeerd vakmanschap.